Tepe Plaqsearch Comp 10 992676

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

TePe PlaqSearch™ is een tweekleurige tablet om plak te visualiseren, waarbij nieuwe plak rood en oude plak blauw gekleurd worden.

Plaque is moeilijk op te sporen, maar met de TePe PlaqSearch kun je eenvoudig controleren of alle tandoppervlakken schoon zijn. Kauw na het tandenpoetsen op het PlaqSearch tablet, de verkleuring laat zien waar je beter kunt poetsen. Het grote voordeel van TePe PlaqSearch™ is het tweekleurige effect - dat nieuwe en oude tandplak onderscheidt. Twee verschillende kleurindicatoren: nieuwe plak is rood gekleurd en plak ouder dan 12 uur is blauw gekleurd.

Gegevens
CNK3361904
FabrikantenIDPHAR, Tepe
MerkenTePe