Glutamin 800 Be Life Gel 120

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Glutamine helpt om de spiervezels en darmwand intact te houden
Onze weefsels zitten er vol van

L-glutamine is een aminozuur dat niet alleen in het spierweefsel aanwezig is, maar ook overvloedig in ons bloed. Naast andere functies speelt het een grote rol in de synthese van proteïnes. Deze moleculen zorgen voor celopbouw en permanente celvernieuwing. In combinatie met melkzuurfermenten, is L-Glutamine erg belangrijk voor het immuunsysteem. Cruciaal voor de synthese van neurotransmitters.

Gebruik

2-3 caps./dag, 's ochtends bij de maaltijd.

Samenstelling

Samenstelling

Samenstelling 1 capsule
L-glutamine 800 mg
Vulstof: microkristallijne cellulose 38 mg
Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren 3,8 mg

Voedingsinformatie

3 caps. % R.I.
L-glutamine 2400 mg
Contra indicatie

Glutamine mag niet worden gebruikt door bipolaire mensen tijdens manische episodes. Mensen met nier- of leverstoornissen moeten advies inwinnen bij een gezondheidsprofessional voor ze supplementen innemen.

Vraag advies aan uw arts voor gebruik bij kinderen vanaf 6 jaar.

Details
CNK2665164
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte62 mm
Lengte125 mm
Diepte62 mm
Verpakkingshoeveelheid120 gel