CONDOMEN SMILE & TECH ABA 1X12 1 DOOS

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vertienvoudig je sensaties! Ontdek deze doos vol verrassingen!
Dit trio van kralen, geribbelde en 3-in-1 condooms zal je alles doen vergeten... Gepresenteerd in een doosje van 12 tegen een zeer betaalbare prijs.
Kruid je ondeugende momenten met deze condoomdoos vol verrassingen! Kralen, ribbels, 3-in-1 (kralen, ribbels en anatomisch): kies er één naar keuze en ontdek nieuwe sensaties...
Deze condooms voldoen aan de geldende Franse en Europese normen om u een doeltreffende bescherming te garanderen tegen seksueel overdraagbare aandoeningen en ongewenste zwangerschappen.

Indicatie

Mannencondoom in natuurrubberlatex

Gegevens
CNK4695938
MerkenSmile