Medela Finger Feeder 5 Verv.2103851

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Met de FingerFeeder kunnen kleine hoeveelheden vloeistof aan prematuren of à terme baby's worden toegediend. Er kan nauwkeurig worden bepaald hoeveel colostrum, moedermelk of bijvoeding er aan de baby wordt gegeven. Dankzij het zachte siliconen materiaal zorgt het hulpmiddel voor een aangename voedingservaring. Vingervoeden heeft ervoor gezorgd dat er betere resultaten worden geboekt met borstvoeding in ziekenhuizen.

De zorgverlener bevestigt de FingerFeeder op een spuit, plaatst een vinger in de mond van de baby en laat dan de FingerFeeder langs zijn vinger in de mond van de baby glijden. Zodra de zorgverlener voelt dat de baby probeert te zuigen en een vacuüm op de vinger creëert, drukt hij de inspectiespuit in zodat er wat vloeistof uitkomt. Op deze manier kan de zorgverlener de natuurlijke zuigreflexen van de baby stimuleren.

Gegevens
CNK3370194
FabrikantenMedela Benelux
MerkenMedela
Breedte106 mm
Lengte141 mm
Diepte30 mm