Incara Oplossing Immuniteit Eco-navulling Fl 250ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Immuniteit is een natuurlijke reactie van het organisme op 'indringers', zoals bacteriën, virussen, enz.

Immuniteit is als een spier: ze moet worden gevoed en getraind, zodat ze een effectieve barrière blijft die ons beschermt.

Voor deze OPLOSSING combineerden onze apothekers echinacea, een plant die het afweersysteem ondersteunt, met een onmisbare voedingsstof, namelijk phycocyanine afkomstig van spirulina. De zink en de vitamines C en D in deze formule versterken de normale werking van het immuunsysteem.

Onze unieke en gepatenteerde vloeibare formule wordt 4 keer beter opgenomen dan een vast voedingssupplement.* Al onze formules zijn getest in het laboratorium en op een panel van 120 vrijwilligers.

Gebruik

Verwijder bij het eerste gebruik het dopje van de fles en plaats de fles omgekeerd in de voet. Schuif het glas onder de flacon. Vervolgens elke ochtend voor het tandenpoetsen: knijp in de flacon en vul het glas tot aan het streepje (8 ml). Neem de oplossing voor IMMUNITEIT gedurende 30 dagen om ten volle van de weldaden te genieten.

Na afloop van het gebruik van het product hou je de sokkel en het glas gewoon bij, en plaats je een nieuwe flacon.

Samenstelling

INGREDIËNTENLIJST: water; verdikkingsmiddelen: glycerol en xanthaangom; Spirulina-extract (Spirulina platensis); maïszetmeel; droog extract van de Echinaceawortel (Echinacea purpurea) (maltodextrine); citroensap (Citrus limon); suiker; ascorbinezuur; smaakversterker: mononatriumglutamaat; zinkgluconaat; natuurlijk aroma; antioxidant: natriumlactaat; conserveermiddelen: citroenzuur, natriumbenzoaat en kaliumsorbaat; vitamine D uit korstmos (Cladonia rangiferina) (tapiocamaltodextrine en olijfolie); aroma.

ACTIFS

ACTIEVE BESTANDDELEN

POUR 1 DOSE (8 ml)

VOOR 1 DOSIS (8ml)

% VNR*

% VWR*

Extrait de Spiruline / Spirulina-extract

dont Phycocyanine / inhoud Phycocyanine

1200 mg
2,4 mg
Extrait d'Echinacée / Echinacea-extract

Equivalent plante sèche / Equivalent droge plant

150 mg
600 mg
Vitamine D / Vitamine D 2,5 µg 50%
Vitamine C / Vitamine C 80 mg 100%
Zinc / Zink 5 mg 50%
Indicatie

Ondersteunt het afweersysteem, versterkt de normale werking van het immuunsysteem.

Contra indicatie

Het is aanbevolen dat zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven vóór gebruik een arts raadplegen.

Gegevens
CNK4376695
FabrikantenAxone Pharma
MerkenIncara Solutions