Futuro Polsbandage 46378, Zwart, Aanpasbaar

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Help uw zwakke gewrichten een handje met de FUTURO™ Polsbandage. Deze polsbandage is gemaakt van een materiaalmix die door compressie de bewegingsvrijheid beperkt voor matige ondersteuning, terwijl een schuimkussen bescherming biedt. Deze ondersteuning wikkelt u snel en gemakkelijk om de pols en u kiest zelf de mate van compressie. Of u nu basketbal speelt of een intervaltraining met hoge intensiteit doet, de FUTURO™ Polsbandage geeft u de steun om optimaal te blijven presteren.

Samenstelling

Nylon, rubber, polyester, cotton, polyurethane

Indicatie

Beperkt de beweging van de pols en beschermt de pols tijdens activiteit. Dubbele banden voor een verstelbare pasvorm en ondersteuning. Schuimkussen voor extra stabilisatie.

Contra indicatie

LET OP: Dit product bevat latex uit natuurrubber en kan mogelijk allergische reacties veroorzaken. Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Details
CNK2251577
Fabrikanten3M Belgium
Merken3M, Futuro
Breedte98 mm
Lengte129 mm
Diepte40 mm
Verpakkingshoeveelheid1