Febelcare Physio Unidoses 45+15

Onmiddellijk beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het fysiologisch serum is geschikt voor de reiniging van de neusholten, de dagelijkse spoeling van de ogen en de oog- en neusverzorging bij zuigelingen, kinderen en volwassenen.

Gebruik

Nasaal gebruik: Het fysiologisch serum vereenvoudigt de reiniging van de neus bij de allerkleinsten, die vaak verstopt is door slijm. Het bevordert de afvoer van overmatig slijm. Dankzij de vochtinbrengende werking van het serum verlicht het snel een droge neus bij volwassenen.

Oftalmisch gebruik: Het fysiologisch serum kan gebruikt worden voor de ooghygiëne van zuigelingen door indruppeling of het aanbrengen van doordrenkte kompressen of wattenschijfjes.

Het fysiologisch serum kan eveneens gebruikt worden voor de ooghygiëne van kinderen en volwassenen door spoeling, indruppeling, oogbaden of het aanbrengen van doordrenkte kompressen of wattenschijfjes.

Samenstelling

Natriumchloride 0,9 g

Gezuiverd water qsp 100 ml

Gegevens
CNK4230728
FabrikantenAxone Pharma
MerkenFebelcare